Beekse Bergen

Bekijk hieronder het actuele aanbod van Beekse Bergen tickets met hoge korting.

Beekse Bergen logo

Beekse Bergen korting

Alle acties van 23 juli 2024

Beekse Bergen/Speelland Beekse Bergen informatie

Houd je van afwisseling? Dan is een dagje genieten van de combinatie Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen een goed idee! In het dierenpark kun je je vergapen aan bijzondere dieren, zoals de snelle cheeta’s, de grote gorilla’s en de onbekende addax. Na de safari kun je door naar Speelland, waar je bij mooi weer kunt genieten van een dag vol waterpret. Kortom: meer dan genoeg leuks te doen!

Beekse Bergen tickets met korting

Voordeligste tickets van dit moment​

Op zoek naar tickets voor Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen? Dan is het handig om te weten dat wij de beste online aanbiedingen voor je verzamelen op deze website. Dit scheelt jou heel wat zoekwerk: in een oogopslag zie je de beste kortingen!

Safaripark Beekse Bergen tickets voor 2 personen

Bieden

Beekse Bergen

Bied mee!

Bied gratis mee voor tickets voor 2 personen!

€ 1,00

Entreeticket Speelland Beekse Bergen

Deal

Beekse Bergen

Hoge korting

Entreeticket Speelland Beekse Bergen (t.w.v. €11,95)

€ 8,37

Combideal Beekse Bergen

Combi

Beekse Bergen

Combideal

Combideal: betaal slechts € 35,00 voor twee parken!

€ 35,00

Speelland Beekse Bergen

Deal

Beekse Bergen

Online Tickets

Online korting voor Speelland Beekse Bergen!

€ 10,95

Online Tickets Beekse Bergen

Deal

Beekse Bergen

Online Tickets

Bestel je tickets online en geniet van hoge kortingen!

€ 23,50

TIP

Deel deze pagina met je vrienden en familie zodat ook zij geen aanbiedingen meer missen!

Beekse Bergen overnachting met korting

Voordeligste overnachtingen van dit moment

Wil je extra lang genieten van al dat leuks wat Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen te bieden hebben? Zorg er dan voor dat je in de buurt van het park kunt overnachten. Zo ben je tijdens de dag zelf veel minder tijd kwijt aan reistijd. Er zijn mogelijkheden voor een overnachting in het park zelf, maar ook in de regio zijn er tal van leuke en voordelige opties. Wij zetten de beste acties voor je op een rij.

Vroegboekkorting Beekse Bergen

Deal

Beekse Bergen

Vroegboekkorting

Boek nu jouw overnachting met 15% vroegboekkorting!

€ 497

Beekse Bergen Voordeeluitjes

Deal

Beekse Bergen

Combideal

Goedkope overnachting en tickets arrangement!

€ 421

Beekse Bergen overnachtingen

Deal

Beekse Bergen

Alle accomodaties

Ontdek alle accommodaties van Beekse Bergen

€ 650

Lake Resort

Deal

Beekse Bergen

Lake Resort

Overnacht in de luxe Safaritent Stanley

€ 329

Safari Hotel

Deal

Beekse Bergen

Safari Hotel

Overnacht in de geweldige kamers en suites!

€ 463

Lodge

Deal

Beekse Bergen

Lodge

Overnacht in een luxe 6-persoons Lodge

€ 885

Overnacht in een luxe 6-persoons Safaritent

Deal

Beekse Bergen

Safaritent

Overnacht in een luxe 6-persoons Safaritent

€ 812

Beekse Bergen/Speelland Beekse Bergen praktische informatie

Wat kan je verwachten

Plan je reis

Met openbaar vervoer naar Beekse Bergen

Beekse Bergen is in Nederland met het openbaar vervoer goed te bereiken. Neem de trein richting Tilburg Centraal, en neem vervolgens bus 142 BEST richting Hilvarenbeek of bus 143 REUSEL via Hilvarenbeek en stap uit bij halte Safaripark. Raadpleeg www.9292.nl of www.ns.nl voor actuele reisinformatie indien je met trein of bus komt.

Bezoek je Beekse Bergen vanuit België? Neem de trein richting Turnhout, en vervolgens Lijn 450 richting Tilburg. In Tilburg pak je de Nederlandse bus 142 BEST via Hilvarenbeek of bus 143 REUSEL via Hilvarenbeek en stap uit bij halte Safaripark. Raadpleeg www.delijn.be of www.belgianrail.be voor actuele reisinformatie.

Met de auto naar Beekse Bergen

Reistijd: circa 60 minuten (81,7 km).
Houd op de A2 richting Tilburg aan en vervolg de weg naar de N65 (borden naar Vught-Zuid/Helvoirt/Tilburg). Ga verder op de A65 en neem afslag N269 naar de Tilburgseweg richting Hilvarenbeek. Neem afrit Beekse Bergen en volg de borden..

Reistijd: circa 30 minuten (33,7 km).
Neem de PSV-laan en Kastanjelaan naar de Tilburgseweg in Strijp. Houd de A58/E312 aan, neem afslag N269 naar de Tilburgseweg richting Hilvarenbeek. Neem afrit Beekse Bergen en volg de borden.

Reistijd: circa 25 minuten (31,1 km).
Ga de A27 op vanaf de Franklin Rooseveltlaan. Vervolg de weg op de A58/E312, neem afslag N269 naar de Tilburgseweg richting Hilvarenbeek. Neem afrit Beekse Bergen en volg de borden.

Reistijd: circa 60 minuten (88,2 km).
Neem de N225 naar de Nijmeegseweg en ga verder op de A325. Vervolg de weg naar de N65 (borden naar Vught-Zuid/Helvoirt/Tilburg). Ga verder op de A65 en neem afslag N269 naar de Tilburgseweg richting Hilvarenbeek. Neem afrit Beekse Bergen en volg de borden.

Reistijd: circa 60 minuten (82,0 km).
Ga de A16 op in IJsselmonde vanaf de S100 en S107. Vervolg de weg op de A16 en A58/E312 en neem afslag N269 naar de Tilburgseweg richting Hilvarenbeek. Neem afrit Beekse Bergen en volg de borden.

Reistijd: circa 60 minuten (76,1 km).
Ga de E19 op vanaf de N1. Vervolg de weg op de E19 en A58/E312,  neem afslag N269 naar de Tilburgseweg richting Hilvarenbeek. Neem afrit Beekse Bergen en volg de borden.

Met een elektrische scooter naar Beekse Bergen

Beekse Bergen is ook bereikbaar met de gedeelde elektrische scooters van GO Sharing. Maak gebruik van onze code GOSAFARI om 2×10 gratis rijminuten voor de heen en terugweg te ontvangen. 

Download de Go Sharing app

Beekse Bergen routebeschrijving & adres

Adres Beekse Bergen

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Veelgestelde vragen over Beekse Bergen/Speelland Beekse Bergen

Tickets

De standaard prijs voor een dagkaart voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar is € 24,50. Als je het ticket online aanschaft krijg je € 2,50 korting. Bezoekers vanaf 10 jaar betalen € 28,00 aan de kassa, en € 26,00 online. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen. Op zoek naar meer korting? Check dan ons overzicht met de beste aanbiedingen.

De boot-, bus-, wandel- en autosafari zijn inbegrepen in de ticketprijs en kosten dus niets extra.

Praktische informatie

Houd er rekening mee dat de openingstijden in de wintermaanden anders kunnen zijn dan in de zomer. Over het algemeen is het park in de zomer dagelijks geopend van 9.30 tot 17.30 uur.

Speelland Beekse Bergen is alleen geopend in de zomermaanden. In het hoogseizoen is het park dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten het seizoen is het handig om de kalender op de website van het park te checken.

Je kunt op safari met de boot, met de eigen auto, met de bus en te voet.

De safariboot vaart tussen twee plekken heen en weer: het Safari Restaurant (bij de ingang van het park) en het Kongo Restaurant (aan de andere kant van het park). De tocht duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf het start- en eindpunt kunt je aansluitend kiezen voor een van de andere safari’s.

In dit park kun je maar liefst 100 verschillende diersoorten tegenkomen. Qua oppervlakte is het park dan ook het grootste van de Benelux. Je kunt er giraffen, struisvogels en olifanten zien, maar ook bijvoorbeeld leeuwen en neushoorns.

Overnachting

Ja, je kunt overnachten op het Safari Resort. Val in slaap tussen de wilde dieren!

Alles op een rij:

  • Overnacht aan verschillende savannes vol wilde dieren
  • Kom culinair genieten in restaurant Moto
  • Beleef waterpret in zwembad Maji Springs
  • Ga op avontuur met de Rangers in het Ranger Basecamp
  • Onbeperkt toegang tot o.a. het Safaripark en Speelland inclusief gratis parkeren

Eten en drinken

Ja, je mag je eigen eten meenemen. Let wel op: picknicken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde picknickplaatsen in het park.

Toegankelijkheid

Er is een parkeerterrein bij het safaripark en een parkeerterrein bij Speelland. Houd er rekening mee dat je voor beide terreinen een uitrijkaart nodig hebt.

Voor bezoekers in een rolstoel is het grootste deel van het park goed toegankelijk. Men kan met de eigen auto op autosafari. Ook het grootste deel van de wandelsafari is rolstoeltoegankelijk. De toegang tot de safaribus en safariboot zijn echter beperkt.

Binnen ongeveer 10 minuten loop je van het ene naar het andere park.

Als de kinderwagen of buggy ingeklapt is, kan deze mee in de boot of de bus.

Tussen 1 april en 30 september rijden de safaribussen niet. Wel kun je in die periode een bus reserveren, maar hieraan zitten extra kosten verbonden.

Nee. Voor de veiligheid van de dieren worden er geen huisdieren toegelaten. Hulphonden zijn wel toegestaan in het park, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. Meer info vind je hier.

Voorzieningen

Voor kinderen tot een jaar of 12 is er ontzettend veel te doen in Speelland. Op warme dagen zijn de waterglijbanen en wave rider favoriet. Ook de Splash (een bootje dat vanaf zes meter hoogte wordt gelanceerd) is dan natuurlijk fantastisch. Voor jongere kinderen is Verkeersland erg leuk en ook de botsboten en waterfietsen doen het altijd goed. Belangrijk: voor twee attracties (de minicars en de kidcars) dien je in het park bij te betalen. De overige attracties zitten wel bij de toegangsprijs inbegrepen.

Ja, je kunt voor een euro een kluisje huren bij de ingang van het park.

Beekse Bergen logo

Over Beekse Bergen/Speelland Beekse Bergen

De kans is groot dat je ouders of zelfs je grootouders goede herinneringen hebben aan een bezoekje aan Beekse Bergen in hun jeugd. Beekse Bergen bestaat namelijk al sinds 1964. In het begin was het nog een klein gebied, maar in de loop der jaren werd er flink uitgebreid. De eerste leeuwen liepen in 1968 rond. Voor die tijd waren die wilde dieren die redelijk vrij leefden een heel bijzondere attractie, die daardoor veel bezoekers trok. Om de drukte te verminderen werd het park nog verder uitgebreid, met onder meer jachtluipaarden en bavianen. In de loop der jaren kwamen er nog meer dieren bij, zoals de waterbokken, lama´s, giraffen en zebra´s. Om die reden werd het park in 1974 omgebouwd tot ´Safaripark Beekse Bergen´.

In 2018 was het groot feest, want toen bestond Beekse Bergen 50 jaar. In dat jaar werd een Safari Resort geopend, waardoor het nu ook mogelijk is om te overnachten in het dierenpark. Vrij recent is ‘Edge of Africa’ geopend. Dit gebied kun je te voet bezoeken en je ziet daar onder meer pinguïns en maki’s.

Opvallend is dat het safaripark regelmatig in het nieuws komt, doordat bezoekers zich niet aan de regels houden. Zo gebeurt het weleens dat bezoekers onderweg de auto uitstappen op plekken waar dit niet mag. Gelukkig is dit tot nu toe altijd goed afgelopen. 

Speelland Beekse Bergen bestaat al langer, maar staat pas sinds een paar jaar bekend onder de huidige naam. Dit speelpark is vooral leuk voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 12. Naast water en strand vind je er allerlei leuke attracties, zoals de Splash, een bootje waarin bezoekers vanaf zes meter hoogte in het water worden gelanceerd, en de Wave Rider, een draaimolen in het water waarin je zelf de snelheid kunt bepalen.